Denizli'de belediye ekipleri, işyerlerini dezenfekte ediyor

Güncelleme Tarihi:

Denizlide belediye ekipleri, işyerlerini dezenfekte ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2020 11:40

Denizli'de belediye ekipleri, işyerlerini dezenfekte ediyor

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, işyerlerini de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte ediyor. Bu kapsamda Servergazi Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Adalet Mahallesi'nde Albayrak Meydanı ile İstiklal Mahallesi'nde Zübeyde Hanım Caddesi'nde hijyen çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, güzergahlarda talep eden esnafların işyerleri ve otobüs duraklarını ilaçlama yaptı.

Öte yandan belediye ekipleri, hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor'un antrenmanlarını yaptığı Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde de dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Futbolcu soyunma odaları, koridorlar ve toplantı salonları ile tesislerde çalışanların görev yaptığı alanların belirli aralıklarla ilaçlama yapılacağı belirtildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!