Denizli'de 20 bin aileye ramazan paketi

Güncelleme Tarihi:

Denizlide 20 bin aileye ramazan paketi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 12:46

Denizli'de 20 bin aileye ramazan paketi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Büyükşehir Belediyesi ramazan ayında 20 bin aileye temel gıda yardımı yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayında ihtiyaç sahibi 20 bin aileye, içerisinde temel gıdaların bulunduğu yardım paketi ulaştıracak. Ramazan paketleri, belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine götürülerek teslim edilmeye başlandı.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği ramazan ayına girmenin bir kez daha mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Zolan, mübarek ayda yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine değinerek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılamak için gıda paketleri hazırladık. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde, yine aynı sofralarda buluşup ramazanın manevi huzurunu hep birlikte yaşayalım. Bizler vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için gece gündüz gayret etmeye devam edeceğiz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!