Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nda yeni dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarında yeni dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 13:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nda yeni dönem başladı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 12 farklı enstrüman dalında kursların verildiği Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 2019-2020 eğitim dönemine, 1750 kursiyer ile başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın 2019-2020 yeni eğitim dönemi açılışı yapıldı. Konservatuvarda düzenlenen yeni dönem açılış programına, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Tanıtım ve Turizm Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, kültür ve sanatla ruhun dinlenerek, duyguların ifade edildiğini söyledi. Başkan Zolan, "Sanat, kültür, müzik, her şey bizler için. Konservatuvarımıza 1750 kursiyerimiz kayıt yaptırdı. Kursiyerlerimiz, çok değerli konservatuvar hocalarımızdan eğitim alacaklar. Bağlamadan kemana, piyanodan uda kadar 12 enstrüman dalında eğitim vereceğiz" diye konuştu.

"BAŞARILI OLACAĞINIZI HEP BERABER GÖRECEĞİZ"

Kendilerine güvenerek çocuklarını konservatuvara gönderen ailelere teşekkür eden Başkan Zolan, "Konservatuvarımız bünyesinde Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, çocuk koromuz ve gençlik koromuz var. Kursiyerlerimiz önce mülakatlardan geçti. Her birinde yetenek anlamında bir kıvılcım gözüküyor. İnşallah bu kıvılcımlar ehil ellerde sanat ateşine dönüşecek. Konservatuarımızın yeni eğitim döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yılmadan, bıkmadan, hedeften sapmadan, vazgeçmeden ve ısrarla eğitimlerinize devam ettiğinizde başarılı olacağınızı hep beraber göreceğiz. Denizlimizin sanatın şehri, kültürün merkezi olması için hep beraber yeni adımlar atmış olacağız" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!