Çameli'de 9 mahalle asfalta kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Çamelide 9 mahalle asfalta kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2021 18:04

Çameli'de 9 mahalle asfalta kavuştu

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çameli Belediyesi tarafından 9 mahalleye ulaşımı sağlayan yollarda, 27 kilometrelik asfaltlama çalışması yapıldı.
Çameli Belediyesi, 1 Ağustos'ta kırsal mahallelerin yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı. Yollardaki ulaşım kalitesinin arttırılması amacıyla harekete geçen Çameli Belediyesi, yaklaşık 20 günde 9 mahallede 27 kilometre asfaltlama yaptı.
Çameli Belediye Başkanı AK Partili Cengiz Arslan, mahalle yollarını konforlu bir hale getirdiklerini dile getirdi. 'Yol medeniyettir' anlayışla hareket ettiklerini ifade eden Arslan, "Vatandaşlarımızı çamurlu yollardan kurtararak rahat bir kış geçirmelerini sağlamak için tüm ekiplerimizi seferber ettik.
Çameli'de yaşam kalitesinin arttırılması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yıllık çalışma planını uygulayan fen işleri ekiplerimiz ilçemizin 31 mahallesinde altyapı, asfalt, yol genişletme, ilaçlama, kumlama, asfalt tamiri ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız daha geniş, kaliteli ve modern yollarla ulaşımın hızlı ve verimli olmasını sağlamak. Gelecek yıl da asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Asfalt işleminde bize destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve personellerine teşekkür ediyorum" dedi

Sezgin ÖZDEMİR / ÇAMELİ (Denizli), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!