Büyükelçi Egemen Bağış ailesiyle Buldan'ı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçi Egemen Bağış ailesiyle Buldanı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2021 14:29

Büyükelçi Egemen Bağış ailesiyle Buldan'ı gezdi

Haberin Devamı

Özcan DURUSOY/BULDAN (Denizli), (DHA)- TÜRKİYE'nin Prag Büyükelçisi, Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakerecisi Egemen Bağış, Denizli'nin Buldan ilçesini ziyaret etti. Büyükelçi Bağış, ilçenin tüm dünyanın ilham alması gereken gerçek bir azim merkezi olarak medeniyetlere ışık tuttuğunu belirtip ilk fırsatta tekrar geleceğini söyledi.
Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, bir dizi ziyaret için Denizli'ye geldi. Bağış, eşi Beyhan ve oğlu Egehan Bağış ile Buldan ilçesini ziyaret etti. Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Buldan Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Egemen Bağış, önce Buldan Kaymakamlığı El Sanatları Merkezi olarak kullanılan, merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in eşi Berrin Menderes'in doğduğu Evliyazadeler Konağı'nı ziyaret etti. Bağış, Buldan ilçesinin tüm dünyanın ilham alması gereken gerçek bir azim merkezi olarak medeniyetlere ışık tuttuğunu söyledi.
Buldan Belediye Başkanı Şevik, günün anısına Bağış'a içinde geleneksel el dokuma ürünlerin bulunduğu hediye sandığını verdi. Bağış ailesi, restorasyonu tamamlanan tarihi sokakları gezdikten sonra Buldan dokuması ürünlerden satın alıp ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!