Başkan Zolan'dan rehavet uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan rehavet uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2020 13:24

Başkan Zolan'dan rehavet uyarısı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, vatandaşları koronavirüs ile mücadele konusunda uyarıp, "Her şey bitmiş değil, rehavete kapılmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bu mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, koronavirüs salgınının başladığı mart ayının ardından ilk oturumunu Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Başkan Osman Zolan'ın yönettiği oturumda, yeni normalleşme süreci ile birlikte sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralı uygulandı. Toplantıda konuşan Başkan Zolan, pandemi sürecinde ara verdikleri Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarına yeniden başladıklarını belirtti. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı temennisinde bulunan Başkan Zolan, "Ülkemiz, şehrimiz ve dünyadaki fotoğrafı gördükten sonra mücadele ve sonuç almak, en az vaka ve kayıpla çıkmak için olağanüstü gayretler oldu. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve ilgili bakanlıklarımızın çalışmaları, şehrimizde Valiliğimiz, tüm belediyelerimiz, tüm kuruluşlarımız ve sağlık çalışanlarımız olağanüstü gayret gösterdi, seferber oldu" diye konuştu.

'REHAVETE KAPILMAYALIM'

Başkan Osman Zolan şöyle devam etti:

"Salgında vatandaşlarımız da kurallara uyma, sokağa çıkma kısıtlamalarından tutun diğer kurallara uyma noktasında vatandaşlarımız özellikle 65 yaş üstü büyüklerimiz gerçekten hassasiyet gösterdi.  Bu tüm gayret ve destekler birleştiğinde kurallara uyma neticesinde, hem ülkemiz hem de şehrimizde en az acı ve vakayla durumu toparladık. Şunu da net belirtelim, her şey bitmiş değil, rehavete kapılmayalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak inşallah bu mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

ENCÜMEN ÜYELERİ VE İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Meclisi Temmuz ayının ilk oturumunda İhtisas komisyonları, encümen üyeleri seçildi. Encümen üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Dilaver Yardım, Mahir Altuğ, Sevgi Çölhan, Fazıl Altıntaş ve Yusuf Garip."

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!