Başkan Zolan alt yapı ve doğalgaz çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan alt yapı ve doğalgaz çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2020 13:18

Başkan Zolan alt yapı ve doğalgaz çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde devam eden alt yapı ile doğalgaz hattı çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde devam eden Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu ve kanalizasyon parsel bağlantı çalışmaları ile doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Denizli'de doğal gaz dağıtımı yapan özel bir şirketin İşletme Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları süren Serinhisar ilçesindeki içme suyu ve kanalizasyon parsel bağlantı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, devam eden doğal gaz boru hattı döşeme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tüm çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

'BUGÜNE KADAR GÜNLÜK İŞLERLE UĞRAŞMADIK'

Başkan Zolan, Serinhisar ilçesinde başlattıkları alt yapı projelerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Serinhisar'da içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan aşağı değiştiğini, yağmursuyu hatları ile ilgili de çalışma yapıldığını anlatan Başkan Zolan, "Serinhisar, önemli bir ilçemiz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamaları, evlerine temiz ve düzenli suyun ulaşması ve atıkların bertaraf edilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışmaya girdik. İlçede ilk etapta ana arterlerde, bizim üst yapı çalışması yapacağımız bölgelerdeki doğal gaz çalışmasını inceledik. Alt yapı eksikliklerinin diğer kurumlarca da giderilmesi sonrasında üst yapımızı yapacağız. Biz bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık. Köklü ve kalıcı işlerle milletimize hizmet ettik. Serinhisar'da da aynı şekilde imza atıyoruz. İnşallah yakın bir tarihte altyapı çalışmalarını da tamamlayarak güzel bir Serinhisar'a kavuşacağız" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!