Çorum'da telekonferanslı basın toplantısı düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Çorumda telekonferanslı basın toplantısı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2020 10:33

Çorum'da telekonferanslı basın toplantısı düzenlendi

Haberin Devamı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA) - ÇORUM Belediye Başkanı Hali İbrahim Aşgın, basın kuruluşlarının temsilcileriyle koronavirüs nedeniyle telekonferans yöntemiyle basın toplantısı gerçekleştirdi.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmaları tele konferans yöntemiyle düzenlediği basın toplantısında anlattı.  Aşgın, “Sosyal mesafe nedeniyle bu sene iftar çadırı kurmayacağız. İftar çadırımızda bin kişiye sıcak yemek veriliyordu. Belediye olarak bu sene Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla evlere sıcak yemek ulaştıracağız. Vakıf kanalıyla 700 kişiye yemek ulaştırılıyordu, bizim de katılımımızla bu rakam 2 bine çıkmış olacak” dedi.

Semt pazarlarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı’nın genelgesini hatırlatan Aşgın, “Pazarlara sadece birer yerden giriş ve çıkış olacak. Tezgâhlar arasındaki mesafe 3’er metre olacak. Ayrıca pazara esnaf sayısının 10 katından fazla vatandaş alınmayacak. Bu kurallara hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!