Mutluluklarını denizde ölümsüzleştirdiler

Güncelleme Tarihi:

Mutluluklarını denizde ölümsüzleştirdiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 11:27

Mutluluklarını denizde ölümsüzleştirdiler

Haberin Devamı

Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE'de yaz aylarında dünyaevine giren ve aile albümü hazırlamak isteyen çiftlerin mutluluklarını ölümsüzleştirdikleri adres fotoğraf stüdyoları değil, sahil boyu ve deniz oldu.
Çanakkale sahilleri, yaşamlarını birleştirmek için yaz aylarını tercih eden evli çiftlerin fotoğraf çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Önceleri gelinlik ve damatlıklarıyla fotoğraf stüdyolarının yolunu tutan gelin ve damatlar, artık sahilleri ve denizi tercih etmeye başladı. Evliliklerinin 3'üncü yılını kutlayan Tuncay Kayıhan ve Selmin Kayıhan çifti de, kızları Beril Kayıhan ile birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi sahilinde poz verdi.
Damatlık ve gelinlikleriyle kendilerini suya bırakan çifte fotoğraf çekimi sırasında kızları eşlik etti. Yaz döneminde denizde fotoğraf çekiminin son moda olduğunu belirten fotoğrafçı Feridun İşçi, "Su fantezisi hala devam ediyor. Suya girip derine giderek çekim yapıyoruz. Çekimler sonrası ufak eklemeler ya da düzeltmeler yapıyoruz. Sualtı fotoğraf çekimi de yapıyoruz. Düğün günü değil ama düğünün ardından bu çekimler çok talep ediliyor" dedi.
Bu yıl evliliklerinin 3'üncü yılı olduğunu belirten Tuncay Kayıhan (33), "İstedik ki kızımızla beraber bir dış çekimimiz olsun. Çekimler zor olmadı. Çünkü ne damatlık ne de gelinliği bir daha giymeyeceğiz. O yüzden suya rahatlıkla girdik. 3 yıldan bu yana gelinlik ve damatlığı saklıyorduk. Kızımız olunca ona da gelinlik giydirip bu çekimi yapmak aklımıza geldi" diye konuştu. Selmin Kayıhan ise (30), denizde çekimi tüm çiftlere tavsiye etti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!