Rektör Acer, Tüp Bebek Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Rektör Acer, Tüp Bebek Merkezinde incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 11:14

Rektör Acer, Tüp Bebek Merkezi'nde incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulması planlanan ve inşaatı tüm hızıyla devam Tüp Bebek Merkezi'nde (Üremeye Yardımcı Tedaviler) incelemelerde bulundu. 

İnceleme sırasında, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Servet Hacıvelioğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya, Hastane Başmüdürü Serap Yontar da hazır bulundu.

Hizmete girmesi ile birlikte çevre ilçe ve illerdeki çok sayıda infertil (kısır) hastaya tedavi olanakları sağlayacak olan merkezin yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Laboratuvar malzemelerinin alınması ile birlikte Tüp Bebek Merkezi'nin kısa sürede hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. Rektör Prof. Dr. Yücel  Acer, Tüp Bebek Merkezinin, hastaneye ve Çanakkale halkına yakışan, modern ve bilimsel bir merkez olacağını, çevre ilçe ve illerdeki hastaların artık başka şehirlere gitmeden kolaylıkla tüp bebek tedavisi yaptırabileceklerini söyledi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!