Başkan Gökhan, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gökhan, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 12:04

Başkan Gökhan, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram etti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesinde, öğrencilerin güne sıcak bir başlangıç yapması ve sağlıklı beslenebilmeleri amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen sıcak çorba ikramları bu yılda devam ediyor.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'da sıcak çorba ikramı için öğrencilerle bir araya geldi, sohbet etti. Öğrencilere çorba ikramında bulunan Başkan Ülgür Gökhan, "Her sene olduğu gibi bu sene de üniversitemizde çorba dağıtımı yapıyoruz. Öğrencilerimiz eğer bir evde, aile yanında kalmıyorsa, bir şeyler yiyip içmeden okula geliyorlar. Dolayısıyla onların sağlıklı beslenmeleri için yıllardır bu uygulamayı yapıyoruz. Öğrencilerimiz sıcak çorba ikramımızdan faydalanıyor ve çok da memnunlar. Ben de öğrencilik yıllarımdan biliyorum. Sabah boğazınızdan sıcak bir şey geçmesi bir ihtiyaçtır. Öğrencilerimize sorduğumuzda, onlar da uygulamamızdan memnun olduklarını söylüyorlar. Çorbamızı herkese tavsiye ederiz" dedi.

Geleneksel olarak düzenlenen sıcak çorba ikramlarından çok memnun olduklarını belirten öğrenciler, Başkan Gökhan’a ve Çanakkale Belediyesine teşekkür etti.

Terzioğlu Kampüsünde hafta içi her gün 08.00-10.00 saatleri arasında hem Kütüphane hem de Mühendislik-Mimarlık Fakültesi önünde gerçekleşen sıcak çorba ikramları dönem sonuna kadar devam edecek. Ara tatil sonrası 11 Şubat 2019 Pazartesi günü yeniden başlayıp 30 Nisan 2019 tarihinde son bulacak.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!