AK Partili Turan: Çanakkale'mize 106 doktor atandı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Turan: Çanakkalemize 106 doktor atandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2021 16:42

AK Partili Turan: Çanakkale'mize 106 doktor atandı

Haberin Devamı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'ye 106 doktor ataması yapıldığını açıkladı.

Çanakkale’de koronavirüsle mücadele kapsamında en etkin mücadele yolu olarak gösterilen aşılamada, 461 bin olan hedef nüfusun yüzde 88,7'sine ilk doz aşıları yapıldı. Muğla'dan sonra Çanakkale aşılama oranında ikinci sırada yer aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'ye yapılan doktor atamalarıyla ilgili açıklamasında, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de salgınla mücadele ediyor. Çanakkale’mizde de önemli bir salgın süreci yönetiliyor. Şehrimiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da adeta çağ atladı. Çanakkale yüzde 88,7 aşılama oranı ile Türkiye’de ilk 3 içinde. Hemşehrilerimizin kaliteli ve kolay ulaşabilir sağlık hizmeti alması daima önceliğimiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte ilgili kurumlarla yaptığımız görüşmelerde ihtiyaç olan alanlara kadro atamasını yakından takip ediyoruz. Bugün de şehrimize 106 doktorumuzun ataması yapıldı. Şehitler ve Destanlar Diyarı Çanakkale’mize atanan doktorlarımıza hoş geldiniz diyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İhtiyaç duyulan branşlarda atamalara devam edilecek" dedi.

100'üncü Dönem Hizmet Yükümlülüğü kapsamında atanan doktorlar, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi, Merkez, Eceabat, Ayvacık, Bayramiç, Biga, Çan, Ezine, Gelibolu, Gökçeada, Lapseki ve Yenice ilçelerinde görev yapacak.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!