İl Başkanları, Listeleri Değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

İl Başkanları, Listeleri Değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 14:25

ÇANAKKALE’DE, İDDİALI 3 PARTİNİN İL BAŞKANLARI, LİSTELERİ DEĞERLENDİRDİ. CHP İL BAŞKANI HAMZA KARAGÖZ, DEMOKRASİYİ UYGULAYAN TEK PARTİNİN CHP OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

7 Haziran 2015 yılında yapılacak genel seçimler öncesi partiler, Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’na listeleri teslim ederek, seçimlerde yarışacak milletvekili adaylarını belirledi. Çanakkale’de, iddialı 3 partinin İl Başkanları, listeleri değerlendirdi.
Yapılan belirlemelerin ardından Çanakkale’de etkili olan 3 parti CHP, Ak Parti ve MHP’nin il başkanları parti listelerinde yer alan milletvekili adaylarıyla ilgili görüş belirtti. Sonuçların Ak Parti Genel Merkezi’nin takdiri olduğunu belirten İl Başkanı Erdener Can, “Genel merkezimizde yapılan değerlendirmeler sonucunda sıralamamız belli olmuştur. Adaylarımızın Çanakkale’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız çalışmaya devam edecektir. Tüm gayretimiz ve tüm gücümüzle çalışma devam edeceğiz. Bu sonuç teşkilatımızın taktiridir. Biz parti ve siyasi kültürümüz gereği genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket ederiz. Ayrıca, adaylarımızın da oldukça güçlü olduğunu söyleyebilirim” dedi.
Demokrasiyi uygulayan tek partinin CHP olduğunu belirten CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, “ Bizim partimizde listede bir değişiklik olmadı. Yaptığımız önseçimde adaylarımız zaten belliydi. Bizde resmi önseçim yapıldığı için değişmesi mümkün değildir. Partimizin tabanında yaptığımız seçimle demokrasi uygulayan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Çanakkale’de yolumuza devam ediyoruz. Adaylarımızla iddialıyız. Çanakkale’de ve Türkiye’de iyi sonuç alacağız” diye konuştu.
Açıklanan milletvekili aday listesinin istendiği gibi olduğunu belirten MHP İl Başkanı İsmet Balkan ise; “Ortak akılla yaptık bu listeyi. En çok oy alabileceğimiz ve birinci parti olacağımız adaylar çıkardık. Biz MHP olarak Çanakkale’de birinci parti olmak istiyoruz. Aklımızı kullanarak birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağız. Hiç sürpriz olan bir şey yok. Her şey çok detaylı konuşulmuş, tartışılmış. Kesinlikle genel merkez Çanakkale’den en çok oyu alabilecek adayları seçmiş. Yüzde yüz istediğimiz gibi şekillendi. Bende bu vasıtayla genel başkanımıza ve genel başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!