Gökçeada'da Uğurlu Köyü Sağlık Evi açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Gökçeadada Uğurlu Köyü Sağlık Evi açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 12:21

Gökçeada'da Uğurlu Köyü Sağlık Evi açılışı yapıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gökçeada ilçesinde, Uğurlu Köyü Sağlık Evi gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, daire müdürleri ve çok sayıda vatanda katıldı.

Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Uğurlu Köyü Sağlık Evi'nin, Çanakkale’deki 94'üncü sağlık evi olduğunu ve 100 bin TL’ye yapıldığını söyledi. Son dönemde Çanakkale'de gözle görülür bir değişim yaşandığını belirten Turan, şöyle konuştu:

"2002 yılında sağlık bütçemizin toplamı 10 milyarlardayken bu sene toplamı 130 milyarı geçti. Bundan daha kıymetli bir şey olabilir mi? Sağlıktan kıymetli başka bir şey olabilir mi? O yüzden biz Çanakkale’mizin tüm sağlık alt yapısını elden geçiriyoruz. Daha eski yıllardaki bıçak parası, SSK’lı mı, Bağ-kur’lu mu soruları hepsi geride kaldı. Artık herkes istediği hastanede istediği tedaviyi görüyor. Çok kıymetli bir değer bu. Onun için diyorum önce insan derseniz bu hizmetleri yaparsınız. Sadece sağlıkta hizmet yapmıyoruz. Gökçeada'da okullarımızı açtık, açmaya devam ediyoruz. Sentetik saha yapıldı. Hastanelerimiz hizmete geçiyor. 81 milyonun kardeşçe yaşayacağı bu ülkeyi beraberce ayağa kaldıralım. Biz bu bayrağın altında beraber kardeşçe yaşamaktan onur duyuyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi ile Uğurlu Köyü Sağlık Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Vural BOZOK/GÖKÇEADA(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!