ÇOMÜ Turizm Topluluğu'nun "4. Kariyer Günleri" etkinliği

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ Turizm Topluluğunun 4. Kariyer Günleri etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:36

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Topluluğunun organize ettiği "4. Kariyer Günleri" etkinliği Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Lütfü Atay katıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, burada yaptığı konuşmada, etkinliğe 34 sektör temsilcisinin katıldığını belirterek kariyer günleri programıyla öğrenci ve sektör temsilcileri etkileşiminin arttırılmasının amaçlandığını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise, kariyer günlerinin en etkili biçimde gerçekleştiği fakültenin Turizm Fakültesi olduğuna işaret ederek, "Geçen yıl sanıyorum 250 öğrencimiz bu şekilde mezun olduktan sonra firmalarla tanışıp iş imkanı sahibi olmuşlar. Bu iki taraf açısından da bir kazanç. Firma temsilcileri de burada başarılı öğrencilerimizi tanıma ve onlara iş imkanı sağlama şansına sahip oluyorlar. Başarılı öğrencilerimiz eminim firmalara büyük değer katıyorlar" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!