Biga Belediyesi personel maaşları promosyon ihalesi yapıldı 

Güncelleme Tarihi:

Biga Belediyesi personel maaşları promosyon ihalesi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2021 13:41

Biga Belediyesi personel maaşları promosyon ihalesi yapıldı 

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Biga ilçe Belediyesi personel maaşları promosyon ihalesi canlı yayında açık teklif usulüyle gerçekleşti. İhaleyi, 2 bin 250 TL ile özel bir banka kazandı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın yönettiği ve canlı yayın aracılığıyla halka açık olarak gerçekleşen ihalede işçinin yüzünü güldüren sonuç alındı. Biga Belediyesi’nde düzenlenen, Biga Kent Hizmetleri Tur. San. ve Tic. A.Ş. Personel Maaşları Promosyon İhalesi, kamu ve özel banka temsilcilerinin kıyasıya mücadelesiyle tamamlandı. Açık teklif usulüyle yapılan ihalede en yüksek teklifi veren özel bir banka, 2 bin 250 TL promosyon taahhüdüyle ihaleyi kazandı. Her zaman işçinin, emekçinin yanında olduklarını belirten Başkan Erdoğan, ihale sonucunun hayırlı olmasını diledi.

‘ŞEFFAF BELEDİYE OLARAK İHALEYİ CANLI YAYINDA YAPTIK’

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, önceki dönem belediye yönetiminin ihaleyi kapalı kapılar ardında yaptığını ve promosyonun üçte birinin işçiye ödendiğini söyledi. Her zaman şeffaf ve hesap verebilir olduklarını ifade eden Başkan Erdoğan, “18 Mayıs 2018 tarihinde şirketimizin o zamanki müdür ve yöneticileri Biga’mızdaki özel bir bankayla kendi aralarında bir anlaşma sağlamış. Şirketimizden fatura kesilmek üzere Belediyemiz şirketine anlaşılan tutarda para aktarılıyor. Bu aktarılan tutarın yaklaşık 10 ay sonra üçte biri personellerimize ulaşırken, üçte ikisi verilmemiş. Bizde daha önceden hep söylediğimiz gibi Biga Belediyesi hepimizin dedik. Her zaman şeffaf, açık ve hesap verebilir bir Belediye anlayışıyla şirket personelimizin maaş promosyon ihalesini canlı yayında yaptık. Anlaşılan promosyon tutarı, şirket hesabımıza değil direk Kent Hizmetleri Şirketimizin personelinin kendi hesaplarına aktarılacak. Çalışanlarımızın haklarını savunmak anlamında ihalemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!