TIR'ın çarptığı traktör su kanalına uçtu: 2’si ağır 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

TIRın çarptığı traktör su kanalına uçtu: 2’si ağır 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2021 23:02

TIR'ın çarptığı traktör su kanalına uçtu: 2’si ağır 5 yaralı

Haberin Devamı

Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, TIR’ın arkadan çarptığı traktör su kanalına düşerken, domates yüklü römorkü yola devrildi. Traktör ve römorktaki 5 kişi yaralandı. 

Kaza bugün saat 18.00 sıralarında Bayramiç ilçesinin Çan karayolunun Beşevler mevkiinde meydana geldi. Gürhan Arslan (37) yönetimindeki 17 TP 720 plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir nedenle Alican Zengin (26) yönetimindeki 17 ABY 877 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada traktörün römorku devrildi ve içerisindeki domatesler yola saçıldı. Traktör ise su kanalına düştü.

Traktörün sürücüsü Alican Zengin hafif şekilde yaralanırken, traktörde oturan Ayşe Saygan (60) su kanalının içerisine düşerek, Aşkın Saçık (43) ise yola savrularak ağır şekilde yaralandı. Ağır yaralı Ayşe Saygan ile Aşkın Saçık, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastane’nde tedaviye alındı. 

Devrilen römorktaki Nurseren Ertürk (57) ve Emine Tilgen (65) ile birlikte sürücü Alican Zengin ise Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hafif yaralı traktör sürücüsü Alican Zengin, Bayramiç Devlet Hastanesi’nde jandarmaya ifade verirken, TIR sürücüsü Gürhan Arslan ise, ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!