AK Partili Turan’dan Yenice’lilere referandum teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Turan’dan Yenice’lilere referandum teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 13:59

AK Partili Turan’dan Yenice’lilere referandum teşekkürü

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Yenice İlçesi'nde iftar programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 16 Nisan’daki referandumda 'Evet' oyu veren Yenice halkına teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’de Ramazan programları kapsamında Yenice Belediye Başkanlığı ve AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

İftar yemeğine Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Yenice Belediye Başkanı AK Partili Veysel Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Güngör, Kalkım Belde Belediye Başkanı AK Partili İbrahim Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Akif Kulaç ile Salih Duran, Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Oktay Arslan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Özkan ile ilçe halkı katıldı. Akşam ezanının okunması ile Yenice halkı orucunu açtı.

İftar yemeğinin ardından halka seslenen Grup Başkanvekili Bülent Turan, hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmayan Yenice halkında teşekkür etti. Her zaman Yenice halkının yanında olacaklarını belirten Turan, sözlerine şöyle devam etti:

“Yenice 16 Nisan'daki referandumda Çanakkale'de en yüksek oy oranıyla "Evet" dedi. Yenice bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her zaman bizim yanımızda, bizimle oldu. Biz de Yenice'yi yalnız bırakmıyoruz. İlçemizi her alanda kalkındırmaya, geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizden merkeze kadar İlçemiz sınırlarında bulunan her bir noktada yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Köylerimizin alt yapı ve içme suyu sorununun bir kısmı çözüldü ve devam etmektedir. İlçemizde sağlık alanında ciddi yatırımları hayata geçirdik. Biz, Yenice'nin her zaman en iyisini hakkettiğini biliyor ve yatırımlarımıza durmadan devam ediyoruz.”

Konuşmanın ardından iftar yemeği dua ile son buldu.

Sadettin AKGÜN / YENİCE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!