Yenişehir'de teknisyen yetiştirecek projenin protokolü imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Yenişehirde teknisyen yetiştirecek projenin protokolü imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 16:27

Yenişehir'de teknisyen yetiştirecek projenin protokolü imzalandı

Haberin Devamı

Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- BURSA Yenişehir Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan, "Yenişehir’de Endüstriyel Otomasyon ve Endüstriyel Bakım Onarım Uygulamaları ile Geleceğin Nitelikli Teknisyenlerini Yetiştiriyoruz" adlı projenin protokolü Bursa'da düzenlenen törenle imzalandı.

Geçen ay Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından onaylanan projenin protokol törenine Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve yöneticiler katıldı.

Projeye yüzde 10'luk maddi destek vereceklerini belirten Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Orhan Torun, sağlanacak maddi kaynakla okuldaki Elektrik ve Elektronik Bölümleri yeniden donatılacağını anlattı. Torun, "Öncelikle bu bölümlerde robotik kollar kullanılmaya başlanacak. Teknolojinin daha üst düzeyde kullanılmasıyla, eğitimin standardı yükselecek, öğrenme süreçleri de gelişecek. Endüstriyel otomasyon ve endüstriyel bakım ve onarım uygulamalarıyla geleceğin nitelikli teknisyenleri yetişecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!