Türkiye'nin gözü renkli ikilide!

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin gözü renkli ikilide
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2021 17:24

‘O Ses Türkiye’ yarışmasında tüm jüri üyelerinden performanslarıyla tam not alan Bursalı ikili Semih Kandemir ve ‘Riva’ lakaplı Hilmi Soral, yoğun ilgi görüyor. Haftanın 6 günü Bursa ve çevre illerinde sahne alan ikili, müziklerini şovlarıyla süslüyor.

Haberin Devamı

Türkiyenin gözü renkli ikilide

Türkiye’nin ilgi ile izlediği ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan şarkıcı Semih Kandemir ve ‘Riva’ lakaplı Hilmi Soral, seslendirdikleri ‘Ya Evde Yoksan’ şarkısıyla büyük beğeni topladı. 4 jüri üyesinin de tamamının ilgi ile takip ettiği ve dönüş yaparak desteklediği Bursalı ikili, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün ekibine dahil oldu. Bursa ve çevre illerde de haftanın 6 günü sahne alarak özel bir dinleyici kitlesi edinen ikili, önceki akşam Parkora’da bulunan David People’da coşku dolu anlara imza attı. Dinleyicilerin yerlerinden kalkarak doyasıya eğlendiği mekanda ikili, yaşadıkları heyecanı ve hedeflerini Hürriyet Bursa’ya anlattı.

Haberin Devamı

TAM NOT ALDILAR

2015 yılından beri ‘Riva’ ile Bursa ve çevresindeki illerde sahne aldıklarını belirten Semih Kandemir, sahnedeki enerjileri ve şovlarının kısa süreçte dinleyicilerin de ilgisini çektiğini ifade etti. Porgramın kendileri için çok özel bir heyecanda geçtiğini dile getiren Kandemir, “Sahne ışıltısı, seyirci kitlesi, renkler ve sesler bizleri çok heyecanlandırıyor. O Ses Türkiye yarışmasında ‘Ya Evde Yoksan’ şarkısını okuduk. İlk defa böyle bir seyirci kitlesinin karşısına çıktık. Güzel bir performans sonucunda 4 jüri üyesi de olumlu dönüş yaptı, hatta sayın Beyazıt Öztürk, ‘Daha önce neredeydiniz?’ diye sordu. Bu bizleri çok mutlu etti ve gururlandırdı” diye konuştu.

 

GANYAN BAYİİNDE BAŞLAYAN HİKAYE TÜRKİYE’YE SIÇRADI

Türkiyenin gözü renkli ikilide

Hilmi Soral ile tanışma hikayesini de anlatan Semih Kandemir, ganyan bayii ortamında kendisini tanıdığını sonrasında beraber çalışmak için harekete geçtiklerini söyledi. İnegöl’de doğduğunu ve burada çeşitli kafelerde gösteri yaptıklarını söyleyen Kandemir, “Hilmi ağabey ile birlikte 2016 yılında Bursa merkezde sahne aldık, bu bizlerin dönüm noktası oldu. Herkes çok beğendi, ardından burada başka mekanlarda da çıkmaya başladık. 6 yıldır Bursa ve çevre illerdeki mekanlarda ‘Dede (Hilmi Soral)’ ile birlikteyiz. Çok keyifli, eğlenceli anlar geçiriyoruz. Şarkılar söylerken aynı zamanda eğleniyor, gelen dinleyicilere de keyif dolu bir vakit geçirmeyi sağlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÖNEMLİ OLAN ENERJİYİ İZLEYİCİYE AKTARMAK’’

Türkiyenin gözü renkli ikilide

Semih Kandemir sesiyle öne çıkarken, 70 yaşındaki Hilmi Soral ise enerjisi ve şovlarıyla birlikte dinleyicilere kahkaha ve keyif dolu anlar yaşatıyor. Kısa süreçte yoğun ilgi ile karşılaşan ve tanınan Soral, 25 yıllık müzik deneyimini sahneye taşıyor. Futbolculuk geçmişinden ötürü ‘Riva’ lakabını alan Soral, “70 yaşındaki adamın şovu olamaz diyorlar, inanmıyorlar. Ben yapıyorum. Çünkü önemli olan sahnedeki o enerjinizi, sizleri dinlemeye, izlemeye gelen izleyiciye aktarabilmek. Çok güzel dönüşler de alıyoruz. Müziğimizi sahneye, eğlenceli anlar ile birlikte yansıtıyoruz. Şakalarımız, şovlarımız, danslarımız oluyor. Hem biz eğleniyoruz hem izleyici eğleniyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘BAŞARIMIZI İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ’

‘Riva’ya özel bir ilginin olduğundan bahseden Kandemir de, “Onun oluşturduğu sahnedeki enerji çok güzel. Yolda yürürken tanınıyor ve herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Sahne aldığımızda da herkes ‘Ya Evde Yoksan’ şarkısını bizden istiyor. Uzun süredir bir arada olmamızdan dolayı, birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Şu an bir kapıyı zorluyoruz, o da tüm Türkiye’ye açılabilmek. Türkiye’nin geneline açılmak istiyoruz. Sahnemizi şovlarla renklendirdiğimiz için programda da Beyazıt Öztürk’ün ekibine dahil olmak istedik. Şimdiki planımız üzerine koyarak ilerlemek, programda da birinciliği elde edebilmek. Herkes bizden güzel şeyler bekliyor. Ortak başarıyı daha da ilerilere taşımak arzusundayız. Diğer yarışmacılarla da aramızda çok tatlı, renkli bir rekabet olacak” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!