Şampiyon Badmintonculardan Başkan Dündar’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Badmintonculardan Başkan Dündar’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2019 16:38

Şampiyon Badmintonculardan Başkan Dündar’a Ziyaret

Haberin Devamı

Gürkan DURAL/OSMANGAZİ,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Osmangazi ilçesinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, uluslararası müsabakalarda madalya kazanan Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları Ayça Özgür ve Tayfun Taşdemir’i makamında ağırladı.

17 Yaş Uluslararası Badminton Turnuvası’nda tek bayanlar kategorisinde birinci olan Osmangazi Belediyespor’un milli sporcusu Ayça Özgür ile 19 Yaş Balkan Şampiyonası’nda tek erkek ve çift erkek kategorisinde ikincilik kürsüsüne çıkan Tayfun Taşdemir, madalya sevinçlerini Başkan Dündar ile paylaştı. Ayça ve Tayfun’u makamında ağırlayan Başkan Dündar, başarı sporcuların Bursa’nın ve Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.

“SPORCULARIMIZ AY YILDIZLI TAKIMIN TEMELİNİ OLUŞTURUYOR”

Ayça Özgür ve Tayfun Taşdemir’in büyük bir gurur yaşattığını ifade eden Başkan Dündar, “Elde ettikleri derecelerle bayrağı göndere çeken genç sporcularımız, ay yıldızlı takımın da temelini oluşturuyor. Ayça ve Tayfun’un okul hayatlarındaki başarılarıyla birlikte spor alanında şampiyonluklar getirmeleri, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Başarıdan başarıya koşan milli sporcularımız, akademideki çocuklarımızın antrenmanlarında da yer alarak, onlara ışık tutuyor. Gençlerimizi ve yol gösteren antrenörlerini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Başkan Dündar, genç raketlere ve antrenörlerine hediyelerini takdim etti. Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı Başantrenörü Çağatay Taşdemir ise desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!