Osmangazi Belediyesi'nden modern polis merkezi

Güncelleme Tarihi:

Osmangazi Belediyesinden modern polis merkezi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2019 18:07

Osmangazi Belediyesi'nden modern polis merkezi

Haberin Devamı

Semih ŞAHİ/BURSA,(DHA)- BURSA'da Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde inşa edilecek olan modern polis merkezinin temeli törenle atıldı. Emniyet birimlerinin ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonlara sahip olacak olan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatının 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için boşaltılarak yıkılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin yerine Küçükbalıklı Mahallesi’nde modern bir polis merkezi inşa ediyor. Toplam 2 bin 132 metrekare alan üzerine yapılacak olan Küçükbalıklı Polis Merkezi, iki kattan oluşacak. 22 araçlık otoparkı, modern mimarisi ve emniyet birimlerinin ihtiyaç duyduğu fonksiyonlarla inşa edilecek olan merkez, 1 yıl içerisinde hizmete girecek. Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı için 3 milyon 740 bin TL kaynak kullanılacak. Daha geniş bir bölgeye hitap edecek olan Küçükbalıklı Polis Merkezi, emniyet teşkilatının modern bir ortamda vatandaşların güvenliği ve huzuru için en güzel hizmetleri sunmasına vesile olacak.

YUNUS TİMLERİNDEN GÖSTERİ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde düzenlenen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin temel atma töreni öncesi Emniyet Teşkilatı bünyesinde bulunan Motosikletli Polis Timleri nefes kesen bir gösteri düzenledi. Motosiklet üzerinde akrobatik hareketler yapan polisler, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da oynadığı oyunlar ile temel atma törenine renk kattı. Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin temel atma törenine Başkan Dündar’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Dülger, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, belediye meclis üyeleri, emniyet teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak vatandaşların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda her alanda hizmet ürettiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından dua edilerek polis merkezinin inşaatının temeline ilk harç döküldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!