Nilüfer Belediyespor’da görevler belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer Belediyespor’da görevler belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2020 16:03

Nilüfer Belediyespor’da görevler belirlendi

Haberin Devamı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in başkan seçildiği Nilüfer Belediyespor’un yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Turgay Erdem’in başkanlığındaki toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı.

Nilüfer Belediyespor’un 10. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetim, ilk toplantısını Turgay Erdem başkanlığında gerçekleştirdi. Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda görev dağılımı yapıldı.  Nilüfer Belediyespor’da Asbaşkan Muhammet Aydın olurken, Atakan Çorbacı Asbaşkan Yardımcısı, Mehmet Ali Yumurtacı Sayman, Mustafa Şenyurt da Genel Sekreter olarak seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 3 yıl boyunca ekip ruhu içinde başarılı çalışmalar yürüteceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Turgay Erdem, 21 yıllık Nilüfer Belediyespor tarihinde görev yapan bütün idarecilere teşekkür etti. Profesyonel takımların yanı sıra altyapı ve tesisleşmeye de yeni dönemde büyük önem vereceklerini belirten Başkan Turgay Erdem, “Spor kulüplerinin sürdürülebilir başarısı altyapı ve tesisleşmede yaptığı yatırımlardan geçiyor. Son bir ayda atletizm, yüzme, cimnastik, karate gibi amatör branşlarda gençlerimiz ülke çapında başarılar kazandı.  Biz de bu başarılara yenileri eklemek için sporun bütün branşlarında çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!