Evsizlere kalacak yer ve sıcak yemek yardımı yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Evsizlere kalacak yer ve sıcak yemek yardımı yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2022 11:40

Evsizlere kalacak yer ve sıcak yemek yardımı yapılıyor

Haberin Devamı

Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sokakta yaşamak zorunda kalan evsizlere barınacak yer ile sıcak yemek imkanı sunuyor.

İlçede hafta sonu başlayan kar yağışı ve soğuk hava etkisini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın oluşturduğu özel ekip, kimsesiz ve barınma sorunu olan vatandaşları yalnız bırakmayarak sıcak yemek, barınma ve yakacak ihtiyaçlarını karşılıyor. Sokak hayvanları için de besleme noktalarına düzenli olarak mama ve yemek bırakılıyor.

‘EVDEYİM AMA TAKİPTEYİM’

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Bunu her zaman söylüyorum. Ayrım yapmadan, ben herkesin belediye başkanıyım. Biz herkes için varız. Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanlara sahip çıkacağız. Bize gelen ihbarlar ve tespitlerimiz doğrultusunda, çok şükür aç ve açıkta kimse yok. Kovid nedeniyle müşahede sürem devam ediyor. Ama çalışmaları ve gelişmeleri, arkadaşlarım anlık olarak rapor ediyorlar. Evdeyim ama takipteyim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!