Aktaş, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Aktaş, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2022 12:46

Aktaş, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret etti

Haberin Devamı

Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa ilçesini ziyaret etti. Aktaş ile ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kanar, istişare toplantısında bulundu.
Aktaş ve Kanar, 131 mahalle muhtarı ile çalışmaları kapsayan bir buluşma gerçekleştirdi. 4 saat süren toplantıda, muhtarların talepleri değerlendirildi. Alinur Aktaş ve Mehmet Kanar toplantı sonrası, ilçe esnafını ziyaret etti. Aktaş, ziyaretler sırasında ilçenin meşhur tatlarından olan kelle peyniri ve irmik helvası gibi birçok ürünün de tadına baktı. Aktaş, “Her zaman esnafın, yaşlılarımızın, annelerimizin, teyzelerimizin yanındayız. Bizim makam odalarımız caddelerimiz, bu ziyaretler aramızdaki duvarların kalkması için var. Biz destek için her zaman hazırız. Yeter ki bizlere ulaşın’’ dedi.
İlçede devam eden altyapı çalışmalarını da yerinde inceleyen Alinur Aktaş, ‘’Mustafakemalpaşa halkı biraz daha üzülecek, sabrın sonu selamettir. Sabırlı olmalıyız. Tüm amacımız 50 yıllık esareti ortadan kaldırmak. Az kaldı, çalışmalarımızın sonunda hepimiz daha sağlıklı borulardan sular içeceğiz” diye konuştu. 
Aktaş, Güllüce Mahallesi’nde yapımı tamamlanan spor tesisi ile Kosova Mahallesi Hizmet Binasının açılışını da gerçekleştirirken, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursa’nın incisi Mustafakemalpaşa’mıza destekleri, yatırımları için çok teşekkür ediyorum. Projelerimiz, yatırımlarımız devam ediyor. Devam edecek” açıklamasında bulundu. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!