Moda yazarı Büşra Yurtgül'den kadınlara yaz önerileri

Güncelleme Tarihi:

Moda yazarı Büşra Yurtgülden kadınlara yaz önerileri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 10:29

Yaz ayları yaklaşıkça modayı yakından takip eden kadınlar, güneşli havalar için dolabını oluşturuyor. Moda blog yazarı Büşra Yurtgül, bu yaza ilişkin trendleri paylaşırken, kadınlara önerilerde bulundu.

Haberin Devamı

Yaz ayları yaklaşırken, sosyal medya üzerinden de ilgi ile takip edilen moda blog yazarı Büşra Yurtgül, yaz aylarına ilişkin kadınlara önerilerde bulundu. Yaz aylarında her kadının dolaplarında bulunması gereken ürünlere ve dikkat çekici bir giyim tarzın oluşmasına değinen Yurtgül, “Beyaz bol düz t-shirtler, yüksek bel kot şortlar, rengarenk kısa topuklu ayakkabılar ve hasır şapkalar dolabımızda varsa kolay ve modası geçmeyen kombinler yapabiliriz. Yazın desenli etek üst takımlar, değişik omuz detayları olan kısa üstler, fırfırlı etekler, trend topuklularla birlikte çok güzel gözüküyor. Haki, krem, kahve gibi renkleri birlikte kullanınca da hoş görünümler elde edebiliriz” dedi.

“GÜNEŞ KORUYUCULAR KULLANMADAN DIŞARI ÇIKMAMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Aksesuar olarak, hasır çantalar ve büyük hasır şapkalar ile üst üste takılan altın rengi kolyelerin, büyük güneş gözlüklerinin hoş görüneceğini kaydeden Yurtgül, cilt bakımına ilişkin ise “Benim en hassas olduğum konulardan biri güneşten kuruyan cildime ve saçlarıma doğru ürünlerle gerekli nemi sağlamak. Ayrıca bunu söyleyeceğim fakat uygulamayı bazen ben de unutuyorum, özellikle güneş kendini gösterdikten sonra yüzümüzü ultraviyole ışınlarından korumak adına güneş koruyucular kullanmadan dışarı çıkmamak çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

“GÜZEL BİR GÖRÜNÜM, KİŞİNİN ENERJİSİYLE BİR BÜTÜN”

Bu yaz, her yaz olduğu gibi beyaz renginin dolaplarda vazgeçilemez olacağını belirten Yurtgül ayrıca; lila, sarı, turuncu, ve kırmızı tonlarının da dikkat çekeceğini dile getirdi. Kadınların sıklıkla merak ettiği kombinlerine de değinen Yurtgül, “Ben tarz karmaşasını çok seviyorum. Spor görünümlü bir kombin yaptıysam altına topuklu bir ayakkabı giyerek farklı bir tarz oluşturmayı veya tam tersi şık bir görünümü spor aksesuarlarla tamamlamayı çok seviyorum. Moda diye kendime yakıştırmadığım şeyleri giymek için zorlamıyorum. Güzel bir görünüm oluşturmanın kişinin enerjisiyle bir bütün olduğunu düşündüğüm için içinde rahat hissettiğim ürünler tercih etmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“HEPİMİZİN KENDİNİ İYİ HİSSETTİĞİ BİR TARZ VARDIR”

Bu noktada kadınlara bir takım önerilerde de bulunan Yurtgül, “Zorlananlar için dolabımızı sade ürünlerle, temel parçalarla oluşturup onları farklı aksesuarlarla tamamlayarak değişik görünümleri kolayca elde edebiliriz. Hepimizin sevdiği ve kendini iyi hissettiği bir tarz vardır. Onu bulmak önemli olan. Bulduktan sonra o tarzı günümüzün trendlerine adapte edebilirsek ve dolabımızı ona uygun parçalarla oluşturursak kombin yapmak kolay ve zevkli bir hale gelebilir” değerlendirmesinde bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!