ULUTEK'ten firmalara üç ay kira indirimi

Güncelleme Tarihi:

ULUTEKten firmalara üç ay kira indirimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2020 13:41

ULUTEK'ten firmalara üç ay kira indirimi

Haberin Devamı

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Yönetim Kurulu, pandemi sürecinde  işletmelerin uzaktan çalışma yöntemine geçmesi ile bölgedeki işletme giderlerinde yaşanan azalmayı firmalara yansıtarak, bölgedeki firmalara destek olmak amacıyla işletme bedeline yüzde 25 oranında indirim yapıyor.

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Yönetim Kurulu, normalleşme sürecine geçilen günlerde de örnek bir karara imza attı. Bölge Yönetim Kurulu, Koronavirüs (Covit19) mücadele günlerinde alınan tedbirler kapsamında işletmelerin uzaktan çalışma yöntemine geçmesi ile bölgedeki işletme giderlerinde yaşanan azalmayı firmalara yansıtarak, bölgedeki firmalara destek olmak amacıyla işletme bedeline yüzde 25 oranında indirim uygulama kararı aldı.

Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları için firmalara gönderilecek faturalara yansıtılacak olan indirim ile ilgili açıklamalarda bulunan ULUTEK Teknoloji Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İrfan Karagöz, Bölge Yönetim Kurulu olarak her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de firmalarına destek verdiklerini ve dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu süreci hep birlikte mümkün olan en iyi şekilde atlatmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!