Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Bursada uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 11:05

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Haberin Devamı

Muammer İRTEM/BURSA, (DHA) - BURSA'da jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenledi. Ekipler, 743 gram metamfetamin, bin 766 gram bonzai, 33 gram selvia ele geçirirken 3 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan zehir tacirlerinin aynı zamanda hırsılık da yaptığı öğrenildi.

Bursa il Jandarma Komutanlığı Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu Madde Ticaretine yönelik yapılan operasyon kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları şüphesi ile 1'i kadın 3 kişi takibe alındı. Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesinde 3 şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. H.K, E.O ve kadın şüpheli F.F'nin üstlerinde,evlerinde ve araçta yapılan aramada 743 gram metamfetamin, bin 766 gram bonzai, 33  gram selvia ve olay günü uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 2.180 TL para ele geçirildi.

HEM UYUŞTURUCU HEM HIRSIZLIK

Öte yandan operasyon kapsamında evde yapılan aramada hırsızlıkla elde edilen, çok miktarda televizyon, bilgisayar, elektrikli el ve hırdavat aletleri, araçlarda kullanılan radyo ve televizyon gibi elektronik cihazlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edilirken ele geçirilen malzemelere el konuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!