BURKÜP üyeleri yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

BURKÜP üyeleri yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2020 12:34

BURKÜP üyeleri yemekte buluştu

Haberin Devamı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu üyeleri, dün akşam yemekte buluştu. Düzenlenen yemeğe BURKÜP üyeleri, özel davetliler ve basın mensupları katıldı.

BURKÜP Başkanı Av. Hakan Dinçtürk, yaptığı konuşmada kuruluşundan itibaren Bursaspor çatısı altında oluşturulan tüm kampanyalara destek verdiklerini, bunun yanı sıra da çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imzalar atıldığının altını çizdi.

Başkan Av. Hakan Dinçtürk, “Bizler öncelikle çok iyi birer insan ve sonrasında ise çok iyi birer Bursasporluyuz. Yaklaşık olarak bir senemizi BURKÜP olarak doldurduk. İnşallah bu yıldan sonra 4-5 sene ve daha uzun bir süre devam edecektir. Bu akşam konuşmayı ben yapıyorum ancak bir daha ki dönemlerde başka bir arkadaşım burada olacak ve ben de sizlerin arasında oturacağım. BURKÜP’ün kuruluşundan itibaren Bursaspor çatısı altından oluşturulan tüm kampanyalara destek verdik. Forma desteğinin dışında, Elazığ’da depremzedelere destek vererek Bursasporlu taraftarların kongre üyeliğini sağladık. Bir kanser hastası kızımıza yardım ettik. Şehit ailelerine çeşitli desteklerimiz oldu. Bana layık görülen bu şerefli görev için tüm BURKÜP ailesine teşekkür ediyorum. Umarım Bursaspor’un başarılı olduğu yıllarda hep beraber bir çatı altında oluruz” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen buluşmada katılımcılar da konuşmalar gerçekleştirirken, platformun gerçekleştirdiği projeler ve geleceğe dönük fikirler görüşüldü.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!