AK Parti Bursa İl Teşkilatı iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Bursa İl Teşkilatı iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2022 17:15

AK Parti Bursa İl Teşkilatı iftarda buluştu

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-AK Parti Bursa İl Teşkilatı iftar organizasyonunda bir araya geldi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi( AKKM) Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen iftar programına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da telekonferans yoluyla katıldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, önceki dönem bakanlarından Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, önceki dönem milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.  Seksen bir ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen İftar programına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yoluyla katıldı.
Organizasyonda açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda 13 bin 650 hane iftarını birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek,“168 bin 413 sıcak yemek ulaştırdığımız kardeşlerimizin tebessümünde sizlerin emeği var. 67 bin 400 erzak dağıtımı için evinden, ailesinden feragat eden tüm kardeşlerimin gönlünde Hakkın rızası var. İftara 5 kala programıyla evine yetişmeye çalışan hemşehrilerimize dağıtılan 33 bin 750 adet kumanyada il-ilçe gençlik kollarımızın cömertliği var. Gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızla bir bir gönüllere dokunduk. Bundan sonrada dokunmaya devam edeceğiz” dedi.
İftardan sahura kadar gerçekleştirdikleri programlarla Bursa’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyleyen Gürkan, “Vatandaşlarımızla sohbet ettik, istişare ettik. Sokak sokak, mahalle mahalle şehrimizin ve vatandaşımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına kulak verdik. Onlar anlattı biz dinledik. Vekillerimizle, başkanlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızla hasbihal etme imkanı bulduk. Ramazan-ı Şerifi işte böyle bir çalışma ile huşu ve huzur içerisinde değerlendirmeye çalıştık” diye konuştu. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Efkan Ala da konuşmasında teşkilat mensupları ve Bursa Halkı’nın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Teşkilatlarımıza Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum. Eğer ki bir kişiye bile ulaşamadıysak bizim işimiz bitmemiş demektir. Milletimizin beklediği çalışmayı gerçekleştirmek sadece kendimiz için değil bütün boynu bükükler için boynumuzun borcudur. Çalışmaktan yılmayacağız, devam edeceğiz” dedi.
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Biz büyük bir teşkilatız. Türkiye'yi geliştirmeye, dünya lideri yapma yolunda çalışacağız. Teşkilatlarımız Ramazan boyunca yurttaşlarımızla bir araya geldi. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bursa Halkı’nın yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve teşkilat mensuplarına bilgiler verdi. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!