Karacabey’de Ramazan etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Karacabey’de Ramazan etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2022 16:33

Karacabey’de Ramazan etkinlikleri

Haberin Devamı

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)-BURSA’da Karacabey Belediyesi Ramazan etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı. Cumhuriyet Alanında 17 Nisan’da başlayacak iftar sonrası programları, 8 gün boyunca sürecek. 
Ramazan’a özel ışıklandırılan Cumhuriyet Alanında 8 gün sürecek etkinliklerde, her akşam iftar sonrası farklı aktiviteler gerçekleştirilecek. 17 Nisan Pazar akşamı başlayacak iftar sonrası programları kapsamında, Karagöz oyunu, ilahi konseri, gölge oyunları, illüzyon gösterileri, meddah gösterileri, tiyatro ve çocuklar için geleneksel yarışmalar düzenlenecek. Öte yandan, yazar Hayati İnanç da Ramazan etkinlikleri kapsamında 19 Nisan Salı günü Karacabeylilerle buluşacak. İnanç, ‘Can veren Pervaneler’ başlığı altında, ‘Hayata Şiirden Bakmak’ programını ilçede gerçekleştirecek. 
İlçede, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri de bu yıl Ramazan’la birleştirildi. Bu kapsamda, 14 Eylül Orta Okulu Müzik Öğretmeni Irmak Erdoğan yönetimindeki ilçe okullarının da yer aldığı Çocuk Korosu, halk konseri gerçekleştirecek. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!