Karacabey'de altyapı çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Karacabeyde altyapı çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2021 11:33

Karacabey'de altyapı çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'nın Karacabey ilçesinde altyapı çalışmaları sürerken, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde başlatılan asfaltlama çalışmaları sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu kapsamda süren asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Karacabey’de büyük önem verilen altyapı çalışmaları devam ediyor. Karacabey’de gerçekleşen önemli altyapı çalışmaları ile kentin dört bir yanında çalışmalar sürerken, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde başlatılan asfaltlama çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu kapsamda Yeni Mahalle, Gazi Mahallesi, Emirsultan, Esentepe Okullar Bölgesi ile Kademe Yerleşkesinde süren asfaltlama çalışmalarını inceledi.

BİRAZ DAHA SABIRLI OLMA ÇAĞRISI

Başkan Ali Özkan, ilçede 100 yıllık bir hizmet sağlayacak altyapı çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, bu konuda ilçenin dört bir yanında kazı çalışmaları yapıldığını ifade etti.

Özkan, bu çalışmalar için vatandaşlardan biraz daha sabırlı olmalarını isterken, altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde de vakit kaybetmeden asfaltlama ile yolların eski haline getirildiğini belirtti.

UZUN YILLAR RAHAT EDECEK

BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner ile çalışmaları inceleyen Başkan Özkan, çalışmanın bittiği cadde ve sokaklarda ekipler tarafından asfaltlama çalışmalarının da titizlikle yapıldığını belirterek, “İçme suyunun ardından, yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmaları da tamamlandığında, ilçemizin bu alanda uzun yıllar rahat edeceğini söyleyebiliriz. Bu anlamda, başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Alinur Aktaş’a ve BUSKİ ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!