Karacabey Belediye Başkanı Özkan, çalışmaları yakından takip ediyor

Güncelleme Tarihi:

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, çalışmaları yakından takip ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 10:21

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, çalışmaları yakından takip ediyor

Haberin Devamı

Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey ilçesinin dört bir yanında modernleştirme çalışmaları hız kesmeden sürerken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da kırsalda yürütülen çalışmaları da bizzat takip ediyor.

Karacabey’in tüm mahallelerinde modernleştirme çalışmaları hızla sürüyor. Bu kapsamda, kırsal mahallelerde süren çalışmaları titizlikle takip eden Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde Orhaniye, İkizce ve Yenikaraağaç mahallelerinde yol ve mahalle içi parke taşı döşeme çalışmalarını denetlemişti. Özkan’ın bir sonraki durağı ise Beylik ve Yenisarıbey mahalleleri oldu.

Özkan’ın ilk durağı,belediye ekiplerince tadilata alınan Beylik Mahallesi’ndeki sağlık ocağı binası oldu. Burada yaptığı incelemelerde Başkan Özkan, çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. İncelemelerde Beylik Mahallesi Muhtarı Ersin Ayyıldızda yer alırken,sağlık ocağının ardından aynı mahallede bulunan pazar alanı ziyaret edildi.

HER TALEPLE İLGİLENİYOR, HİZMETE KOŞUYORUZ

Burada da Karacabey Belediyesi tarafından yapılanparke taşı döşeme, sundurma ve onarım çalışmalarını inceleyen Özkan,“Tüm mahallelerimizde, vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımız tarafından bizlere iletilen talepleri değerlendiriyoruz. Her bir talebi inceliyor, imkanlarımız ve planlamamız dahilinde hizmete koşuyoruz. Amacımız, merkez ve kırsaldaki tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız için modern ve pratik yaşam şartları sunmak” dedi. Beylik Mahalle Muhtarı Ayyıldızda yapılan çalışmalardan dolayıBaşkan Ali Özkan ve belediye personelinemahalle halkı adına teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ZENGİN TARIM ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLİLİĞİ VURGUSU

Özkan, sonraki durağında iseYenisarıbey Mahallesi’nde pırasa paketlemesi yapan mahalleliyle buluştu. Özkan burada, Karacabey Ovasının zengin tarım ürünleri çeşitliliğine vurgu yaparak,kentin üreticiler için her zaman öncelikli adres olduğunu dile getirdi. Özkan pırasa dizen vatandaşlara kolaylıklar dileyerek,vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!