45 yıl önceki öğretmenlerini İznik’te buldular

Güncelleme Tarihi:

45 yıl önceki öğretmenlerini İznik’te buldular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2019 10:49

45 yıl önceki öğretmenlerini İznik’te buldular

Haberin Devamı

Kazım BULUT/İZNİK,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafa Kemal Paşa ilçesi Kız Enstitüsü öğrencileri, öğrenim gördükleri öğretmenleri ile  45 yıl aradan sonra İznik’te bir araya geldi.

Uzun yıllar İznik’te de yaptığı öğretmenlik mesleğinde emekli olduktan sonra ilçeye yerleşen Erol Akın, yıllar sonra öğrencilerinin sürprizi ile karşılaştı. Mustafa Kemal Paşa ilçesinde yaptığı öğretmenlik dönemindeki öğrencileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu kelimeler ile ifade edemeyeceğini söyleyen  Erol Akın, “Her öğretmen, yetiştirdiği öğrencilerinin başarılı birer birey olmasını hedefler. 45 yıl sonra gördüm ki ben bu hedefi yakalamışım. Her bir öğrencimin vatanını, milletini seven, başarılı kişiler olarak hayatlarına devam ettiğini görmek benim için ayrı gurur kaynağı” diye konuştu.

Mustafa Kemal Paşa ilçesi Kız Enstitüsü 71-74 dönem öğrencilerinden 13 kişi 45 yıl aradan sonra İznik’te öğretmenleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, öğrencilerden  Güler Büyükakman,  “45 yıl sonra öğretmenimizi bulmak bizleri ziyadesi ile çok sevindirdi. Onu biz yılardır hayranlıkla anıyorduk.  Bu gün İznik’te anılarımızı perçinledik, hepimiz çok mutlu olduk. Uzun bir zamandır planlıyorduk bu güne nasip oldu. Eşi hanımefendi ile birlikte İznik sahilinde çok güzel bir gün geçirdik. Çok mutluyuz, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!