İnegöl'de Kıbrıs Caddesi'nin yol açma çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

İnegölde Kıbrıs Caddesinin yol açma çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 19:18

İnegöl'de Kıbrıs Caddesi'nin yol açma çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediyesi, Kıbrıs Caddesi'nin yol açma çalışmalarını sürdürüyor. 600 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol çalışmasını, Belediye Başkanı Alper Taban yerinde inceledi.

İnegöl Belediyesi, Cerrah mahallesinde yeni imara açılan bölgede yol açma çalışmalarının startını verdi. Bölgede Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında BUSKİ’nin talebi üzerine öncelik verilen çalışma ile 600 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde Kıbrıs Caddesinin açılması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı.

"DOĞA HARİKASI MAHALLE"

İlk aşaması tamamlanan yolda bayram sonrasında da çalışmaların devam edeceği bildirilirken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki heyetle bölgede incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Taban, şöyle konuştu: “Bugün Cerrah Mahallemizdeyiz. Cerrah mahallemiz bizim çok güzel, yeşil alanlarıyla dolu, doğa harikası mesire alanları içerisinde bir bölge. Arazi tamamen yeşil alanlar içerisinde. Hafta sonları ya da insanların boş zamanlarında nereye gidelim dediklerinde ilk akla gelen yerlerden biri. Burada yaklaşık 5 bin civarında nüfus var 2019 verilerine göre. 753 hektarlık bir alan üzerinde kurulu mahallemiz. Tarımsal yönüyle de ön plana çıkan bir bölge. Fidan ve çöğürcülükte de Cerrah Mahallemiz Türkiye’nin çok önemli bir ihtiyacını karşılamakta. Bundan da bizler de gururlanıyoruz ve artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!