Fotoğraf Maratonu sonuçları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf Maratonu sonuçları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2021 16:55

Fotoğraf Maratonu sonuçları belli oldu

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA'da İnegöl Belediyesi’nin, Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğinde düzenlediği ‘Fotoğraf Maratonu’ sonuçları belli oldu. ‘İnegöl’de Turizm’, ‘İnegöl’de Sosyal Yaşam’ ve ‘İnegöl’de Endüstri’ başlığı altında 3 ana kategoride ve aynı zamanda vatandaşların katılımı için Mobil Kategoride aynı temalarla düzenlenen yarışmada, toplamda 18 kişi ödüle layık görüldü.

İnegöl Belediyesi 11-14 Kasım tarihleri arasında 4 gün süren Fotoğraf Maratonu düzenledi. BUFSAD ve İFSAD işbirliğinde, ulusal bir yarışma olarak başlatılan Fotoğraf Maratonuna, Türkiye’nin birçok şehrinden fotoğraf sanatçıları katıldı. Profesyonel fotoğraf sanatçılarının, farklı şehirlerden İnegöl’e gelerek hem ilçeyi gezip tanıdığı hem de farklı bakış açılarıyla İnegöl’ü fotoğrafladığı yarışmanın tamamlanmasının ardından, jüri 17 Kasım tarihinde toplandı. Yapılan yüzlerce başvuru değerlendirilerek yarışmada her kategoride ilk 3’e giren fotoğraflarla birlikte 2 mansiyon ödülü ve 30 sergileme alan fotoğraf belirlendi.

Yarışmada her kategoriden 1’inciye 10 bin TL, 2’nciye 5 bin TL, 3’üncüye 3 bin TL ve mansiyonlara ise bin 500’er TL ödül verilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!