HASVAK’ın yardım eli Bursa’ya uzandı

Güncelleme Tarihi:

HASVAK’ın yardım eli Bursa’ya uzandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 12:51

HASVAK’ın yardım eli Bursa’ya uzandı

Haberin Devamı

 

BURSA,(DHA)- BURSA Nilüfer Belediyesi ve HASVAK Bursa Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen HASVAK Sağlıklı Yaşam Parkı hizmete girdi. Açılışta konuşan HASVAK Başkanı Engin Öztürk, “Mesafeler yardımlar için engel olamaz. Asıl engel, bu yavrularımıza, bu insanlarımıza duyarsız kalmak, yani zihinlerde ve kalplerde” dedi.

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi ve Nilüfer Belediyesi işbirliğiyle yapılan HASVAK Sağlıklı Yaşam Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Engelli bireylerin gönüllerince vakit geçirebileceği parkın açılışında konuşan HASVAK Başkanı  Engin Öztürk, Ankara’dan Bursa’ya uzanan destek dokunuşunun anlamına değindi. Öztürk, “Mesafeler yardımlar için engel olamaz. Asıl engel, bu yavrularımıza, bu insanlarımıza duyarsız kalmak, yani zihinlerde ve kalplerde” ifadesini kullandı. “Onların bir gülüşü, bizim yüz gülüşümüze bedel” diyen Öztürk, Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey ve parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise parkın 7’den 77’e engelli engelsiz tüm bireylere hizmet edeceğini, 700 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam bin 470 metrekare alana sahip olduğunu belirtti. Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük ve Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör’ün de hazır bulunduğu açılış, protokol üyeleri ve engelli bireyler tarafından birlikte gerçekleştirildi. HASVAK Bursa Şube Başkanı Fatma Küçüker de parkın spor aletleri, yürüyüş yolları  ve çocuk oyun alanlarıyla donatıldığını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!