Film platosu gibi Adrenalin Park

Güncelleme Tarihi:

Film platosu gibi Adrenalin Park
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2021 12:51

Gürsu Adrenalin Park, yeni yüzüyle doğa ve adrenalin tutkunlarının gezebileceği ve konaklayabileceği alternatifler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

 Birçok doğa sporunu bir arada yapma olanağı sunan Gürsu Adrenalin Park, Gürsu Belediyesi tarafından yenilendi. Sahip olduğu olanaklarla doğa ve adrenalin tutkunlarının gözde merkezleri arasında yerini alan Adrenalin Park Tesisi’nde; doğal güzelliğinin yanı sıra tesisi, hobbit ve bungalov evlerde konaklama konforu, spor etkinlikleri imkanı, piknik alanları, çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapabilme olanağı bulunuyor. Okçuluk poligonu, dağcılık - tırmanma parkuru, atv safari parkuru, arama kurtarma ve dağcılık eğitimleri için çok amaçlı yapay duvar, kampçılık alanı, zipline, gölet sporları alanı, yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer alıyor. Yamaç paraşütü, tırmanma ve offroad yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık gibi faaliyetler de yapılabilecek alternatifler arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

KONAKLAMAK İSTEYENLER BUNLARI UNUTMAYIN

Film platosu gibi Adrenalin Park

Burada konaklamak isteyenler için evlerde mutfağın bulunmadığını ayrıca belirtelim. Konaklama yapan misafirlerin kullanacakları tabak, çatal bıçak, mangal, semaver gibi malzemeleri yanlarında getirmeleri gerekiyor. Restoran ise kısa süre sonra faaliyete geçecek. Kafeteryada tost, çay, kahve, bisküvi, dondurma, soğuk meşrubatlar, mangal, mangal kömürü, ızgara ve hafta sonları ekmek bulunuyor.

SPORTİF FAALİYETLER HAFTA SONU

Gürsu merkezden 23 kilometre uzaklıkta bulunan Adrenalin Park Tesisi’ne gelmek isteyenler için ilçe merkezinden Ericek Mahallesi’ne kadar toplu taşıma dolmuş faaliyet gösteriyor. Ericek Mahallesi ile tesis arası ise 3 kilometre. Tesis çevresi mesire alanı ve kamp için ücretsiz kullanılabiliyor. Sportif faaliyetlerin hafta sonları yapıldığı merkezde 1 adet mescit, 2 adet tuvalet bulunuyor.

SPORTİF FAALİYETLER:

Film platosu gibi Adrenalin Park

Ziplane: 35.00 TL
Su Bisikleti: 40.00 TL
Kano: 30.00 TL

KONAKLAMA:

Haberin Devamı

Film platosu gibi Adrenalin Park

Film platosu gibi Adrenalin Park

BUNGALOW EVLER: 4 adet bulunuyor. Her evde 5 yatak, mini buzdolabı, televizyon, tuvalet, duş yer alıyor. Klima ile ısıtma soğutma yapılabiliyor. Gecelik fiyatı ise 300.00 TL.
KONTEYNER EVLER: 4 adet bulunuyor. Evlerin içinde 2 oda her odada 3 kişilik ranza yatak, mini buzdolabı, televizyon, tuvalet, duş yer alıyor. Fanlı ısıtıcılarla ısıtma yapılıyor. Gecelik fiyatı 300.00 TL.
HOBBİT EVLER: 5 adet bulunuyor. 2 yatak, duş, tuvalet yer alıyor. Gecelik fiyatı ise 400.00 TL.
TAŞ EVLER: 3 adet bulunuyor. Yapım aşamasında yatak kapasitesi henüz belli değil.
KIL ÇADIRI: Toplantı ve çeşitli organizasyonlar için; 50 kişi üzeri 1 saat ücreti 120.00 TL, 50 kişi altında 1 saat ücreti ise 60.00 TL.
YARIN: DOĞAYA VE YABAN HAYATA YOLCULUK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!