Çağlar, bizim için büyük şans

Güncelleme Tarihi:

Çağlar, bizim için büyük şans
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2020 10:07

Bursaspor’un kaleci antrenörü Hakan Yurtvermez, Hürriyet Bursa’ya özel açıklamalarda bulundu. Yurtvermez, Çağlar Şahin Akbaba’nın Türkiye için büyük şans olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta altyapıdan yetişip A takımda file bekçiliği yapan Bursaspor’un kaleci hocası Hakan Yurtvermez, kalecileriyle gurur duyduğunu belirtti. Bursaspor’un altyapıya çok önem verdiğine dikkat çeken Yurtvermez, özellikle yeni yetişen gençlerin hem Bursaspor hem de Milli takım için önemli isimler olacağını belirtti. Göreve geldiklerinde genç isimlere güvendiğini ve görev verdiğini anlatan Hakan Yurtvermez Hürriyet Bursa’ya konuştu.

“ŞU AN REAL MADRİD’DE OYNAYACAK DÜZEYDE”

Sözlerine Çağlar Şahin Akbaba’nın çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyerek başlayan Yurtvermez, “Bursaspor’un şu an mevcut kadrosunda bulunan Çağlar Şahin Akbaba’nın Allah vergisi yeteneği var. Şu anda Real Madrid kalesine koy, özgüvenle oynar. Bu bir abartı değildir. Çağlar’ın şu anda Türkiye’de tek rakibi ise Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır. Mükemmel sezileri var” dedi.

Haberin Devamı

Çağlar, bizim için büyük şans

‘BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞMAYI SEVMELİ’

Çalışmayı biraz daha sevmesi gerektiğinin altına çizen Yurtvermez, “Fakat ben onun çalışma temposunu ayarladım. Şu anda çok memnunum. Ayak bileklerini çok iyi kullanıyor. Topu istediği gibi yönlendiriyor” diye konuştu.

“YENİLEN GOLLERDE ÇAĞLAR’IN SUÇU YOK”

BURSASPOR bu sezon 43 gol atıp 35 gol yedi. Yenilen gollerde ise Çağlar’ın suçunun olmadığını ifade eden Yurtvermez, “Bir kaleci her maçta takımı kurtarır mı? Çok gol yiyor alabiliriz ama yediğimiz gollerde kaleci Çağlar Şahin Akbaba’nın hiç suçu yok” diyerek oyuncusuna sahip çıktı.

“EMRULLAH AĞABEYLİK YAPIYOR, ATABERK’TEN UMUTLUYUM”

25 yaşındaki kalecinin geleceğinin parlak olduğunu söyleyen kaleci antrenörü, “Sadece Bursaspor değil geleceğin Milli takımı içinde önemli bir kaleci. Bursaspor’un kalede sorunu yok. Emrullah Şalk, hem ağabey hem tecrübeli isim. Ataberk Dadakdeniz de geleceğin önemli yıldızı olacak. Çok çalışıyor. Kendisinden umutluyum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!