Bursa'nın gururları

Güncelleme Tarihi:

Bursanın gururları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2021 10:39

İnegöl’ün Çitli Köyünde ilkokul öğrencileri bilgi, tarım ve sanayi içerikli gösteri yaptılar. 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleşen TÜBİTAK -4006 Fuarı izleyenlerin gururu oldu.

Haberin Devamı

Açılışa katılan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru fuarda gençlerin hazırladığı bilimsel projeleri alkışladı.
Çitli gençliğinin tasarım ve beceri atölyesinde hazırlanan ürünler sergilenirken yerel ürünler ise dikkat çekti.

Bursanın gururları

HER ALANDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Akademik anlamda Fen lisesine öğrenci yerleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Çitli İlkokulu Müdürü Erçin Celaloğlu “Bir başka okul mümkün sloganı ile okulumuzda her alanda çalışmalar yapıyoruz hem de beceri alanında öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda tasarım beceri atölyelerimizde bilgi beceri ve özgün düşünme yeteneğini geliştirecek eğitimler veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bursanın gururları

BİLGİ DEĞİL BECERİ EĞİTİMİ

Okulun İnegöl ilçe merkezinden kursiyer alacak kadar donanıma sahip olduğunu belirten Çitli, “Bu yıl ilk defa okulumuzda Ben Maker, 3D yazıcı, ardinio eğitimleri açtık. Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme modülü üzerinde açılan kurslarımıza İnegöl merkez okullardan öğrenciler alıyoruz. Ayrıca Tabiat ve Hayvan Bakımı atölyemizde kuluçkadan yetişkinliğe varan Osmanlı sultan tavukları yetiştiriyor, topraklı ve topraksız tarım ile çilek üretiyoruz. Okul sadece bilgi değil beceri eğitimi de vermeli inancındayız. Ayrıca oluşturduğumuz akıllı sınıflarımızda ayakkabısız giriş ve masa sandalye düzeni ile hem öğrenme, hem beceri, hem minderli okuma alanları ile temiz ve sağlıklı ortamlarda öğrencilerimizin rahat eğitim almasını sağlıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!