Bursa'da gözler Lig'de kalma maçında (YENİDEN)

Güncelleme Tarihi:

Bursada gözler Ligde kalma maçında (YENİDEN)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 18:55

Bursa'da gözler Lig'de kalma maçında (YENİDEN)

Haberin Devamı

BURSA (DHA)- BURSASPOR'un deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı kümede kalma maçına Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı  İbrahim Burkay, maç için Bursa'dan Trabzon'a özel uçak kaldırdı. Karşılaşmayı Busa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti ve CHP'li Milletvekilleri ile işadamları birlikte izledi.
Bursaspor'un, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçına milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ve taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yeşil beyazlı kulüp dün 10 otobüs ve 12 minimis dolusu taraftarı Trabzon'a uğurladı. Bu maç için BTSO bugün saat 13.00'de Yenişehir ilçesindeki havalimanından özel uçak kaldırdı.
Uçakta Bursa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Milletvekilleri Zekeriya Birkan, İsmail Aydın, Gemlik Belediye Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak parti İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, işadamları ve gazeteciler yer aldı. Ayrıca, İçişleri eski Bakanı Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala Ankara'dan, CHP Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu'da İstanbul'dan uçak ile Trabzon'a gittiler. Bursaspor taraftarı olan bir çok kişi ise uçak ile günübirlik olarak Trabzon'a gidip karşılaşmayı izledikten sonra geri döndüler.
ŞEHİRDE HAYAT DURDU
Bu arada maçın oynanacağı saat 17.00'de Bursa'da adeta hayat durdu. Bursalılar maçı izlemek için çay bahçeleri ve kafeteryalara giderken cadde ve sokakların ilk kez bu kadar sakin olduğu gözlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!