Başkanlık için 5 isim çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlık için 5 isim çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2022 13:04

Bursaspor’da ‘yönetim lideri’ Emin Adanur’un istifasının ardından Bursaspor Kulübü seçim dönemine girdi. Hürriyet Bursa’nın ulaştığı bilgilere göre başkanlık için 5 isim öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Bursaspor’da gündem, transfer tahtası olurken, bir yandan da başkanlık seçimi için çalışmalar sürüyor. Yeşil beyazlı kulübü tarafından ‘Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu 1. toplantısının 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 11.00’da Bitci Timsah Park Stadı Toplantı Salonu’nda, çoğunluk sağlanamaması halinde 2. toplantının 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.00’da Tofaş Spor Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verildiği’ açıklanırken başkan adaylığı için isimler ön plana çıkmaya başladı.

İŞTE ADI GEÇENLER

Hürriyet Bursa’nın ulaştığı kulis bilgilerine göre eski başkan Ali Ay, Mesut Mestan döneminde yöneticilik yapan Yavuz Aman, 2019 yılında Ali Ay dönemi yönetiminde asbaşkanlık ve futbol şubesinin başında bulunan Erkan Aydemir, Bursa’yı 3. Lig’de temsil eden tek kulüp olan Yıldırımspor Kulübü Başkanı Ekrem Senal ve Bursaspor’un efsanelerini arasında yer alan takım kaptanı Ahmet Suphi Evke başkanlığa talip oldu.

Haberin Devamı

TAHTA PAZARTESİ GÜNÜ AÇILACAK

Yeşil beyazlı kulüpte takımdan ayrılanların yerine oyuncu dahil edilmesi için yaklaşık 5 milyon lira para ödenerek transfer tahtasının açılması gerekiyor. Ara transfer dönemi 8 Şubat Salı günü son bulacakken, Bursa camiasının önde gelenlerinin devreye girmesiyle pazartesi günü tahtanın açılacağı belirtiliyor. Bursaspor’da Batuhan Kör ve Tim Matavz’ın ayrılması, elde kalan tek forvet olan 19 yaşındaki Eren Güler’in ise sakat olması nedeniyle teknik heyet ileri uçta sıkıntı yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!