Yasağı ihlal edip, polise yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Yasağı ihlal edip, polise yakalandılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 15:37

Yasağı ihlal edip, polise yakalandılar

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da polisin durdurduğu otomobildeki 6 kişinin çok sayıda suçtan kaydı olduğu, sürücünün de ehliyetinin olmadığı belirlendi. Sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal eden 6 kişi, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Antalya- Burdur karayolunda dün saat 22.30 sıralarında, devriye görevi yapan trafik ekipleri içinde 6 kişinin bulunduğu bir otomobilden şüphelendi. Otomobili durduran ekipler araçtan indirdikleri kişilerin kimliklerini kontrol etti. Araçtakilerin 'uyuşturucu madde kullanımı' ve 'hırsızlık' suçlarından çok sayıda kaydı olduğu ve araç sürücüsünün de ehliyetinin olmadığı tespit edildi.
Şüphelilerin durmadan önce yol kenarına bir şey attığını fark eden ekipler o bölgede yaptığı incelemede ise uyuşturucu kullanmaya yarayan 'bonk' diye tabir edilen 2 cam aparat buldu. Durumun haber verilmesi üzerine ekibin bulunduğu bölgeye asayiş, hırsızlık ve narkotik ekipleri sevk edildi. Sokağa çıkma yasağını da ihlal eden şüpheliler araçlarının arıza yaptığını o yüzden dışarıda olduklarını iddia etti. Şüphelilere önce 'sokağa çıkma yasağını ihlal' suçundan işlem yapıldı. Daha sonra 'uyuşturucu madde kullanımı' suçundan işlem yapılmak üzere Burdur İl Emniyet Müdürlüğü narkotik şube bürosuna sevk edildi. Şüpheliler bugün işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldı.
Muayenesi olmayan otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!