CHP'den 30 Ağustos açıklaması

Güncelleme Tarihi:

CHPden 30 Ağustos açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2020 14:48

CHP'den 30 Ağustos açıklaması

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve beraberindekiler, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve partililer katıldı.
İzzet Akbulut açıklamasında, "Bugün, bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze kast edenlere karşı bir halkın geleceğine topyekun sahip çıktığı, mücadelenin taçlandığı gündür. 98 yıl önce bugün 26 Ağustos 1922'de, büyük zaferimizin ilk adımını atılmıştır. Bugün ülkemizin tam bağımsız, özgür, demokratik, halkçı ve laik bir ülke olarak yürüyüşü mücadelemizde aynı kararlılıkla buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Büyük Taarruz'un 98'inci yıl dönümünü kutluyor, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Emperyalizme karşı, o gün konulan irade bugün de yolumuzu aydınlatıyor. Bugün de ekonomisiyle, tarımıyla, sanayisiyle güçlü, işçisi, memuru, çiftçisiyle mutlu bir ülke mücadelemizi bu iradenin ışığıyla sürdürüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!