Burdur'u İzmir'de temsil edecekler

Güncelleme Tarihi:

Burduru İzmirde temsil edecekler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2020 12:30

Burdur'u İzmir'de temsil edecekler

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Burdur'u temsil edecek.

Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Dilek Kübra Karakuş, Derya Özçelik, Nesibe Bulut ve Çilem Ünal, 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde İzmir Pamucak Plajı'nda bu yıl ilk kez düzenlenecek olan TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Burdur'u temsil edecek.

Kulüp Başkanı Sercan Çetiner, "İzmir'de düzenlenecek olan TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü olarak Burdur'u temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Sporcu arkadaşlarıma güveniyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü'nden Nesibe Bulut ve Çilem Ünal Büyükler kategorisinde, Dilek Kübra Karakuş ve Derya Özçelik de Gençler kategorisinde mücadele edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!