Kaymakam Tanrıkulu gazetecilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Tanrıkulu gazetecilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2020 14:48

Kaymakam Tanrıkulu gazetecilerle buluştu

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Kaymakamı Erol Tanrıkulu izin dönüşünde 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle buluştu.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, 24 Temmuz Basın Bayramı'nda izinli olmasından dolayı, izin dönüşünde kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yapılan sohbette gazetecilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Erol Tanrıkulu, çağdaş ve demokratik toplumlar için basının özgür olmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Kamuoyunun doğru bilgiyle hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi ve tarafsızlık içerisinde hareket edilmesi, kamuoyunun hassasiyeti, toplumun gereklerine göre oluşması noktasında basının gerçekten çok büyük, önemli bir rolü var. Basın bu görevi yaparken, basın özgürlüğü, iletişim özgürlüğü içerisinde doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşıp, araştırıp ve toplumun faydasına sunmaktadır. Geçmişten bugüne 7 gün 24 saat görev yapan, bu kutsal görevi icra ederken şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dileyerek gazetecilerin bayramını kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!