Burdur Valisi Arslantaş, yeni yılı Bucak'ta karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Burdur Valisi Arslantaş, yeni yılı Bucakta karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 11:51

Burdur Valisi Arslantaş, yeni yılı Bucak'ta karşıladı

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR Valisi Ali Arslantaş, Bucak ilçesini ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Çobanpınar jandarma denetim noktalarını ziyaret ederek, kolluk güçleri ve çalışanların yeni yılını kutladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, beraberinde Burdur AK Parti Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı ile birlikte Bucak Jandarma Komutanlığını, Bucak Emniyet Müdürlüğünü ve Çobanpınar Köyünde jandarma denetim noktasında çalışan kolluk güçlerinin yeni yılını kutladı. Vali Arslantaş, ilk olarak Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar'dan bilgi aldı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya'dan sokak kısıtlaması ve yılbaşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Arslantaş, “Burdurlu vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinde, onların can ve mal güvenliğini sağlamak üzere kolluk kuvvetlerimiz sokaktalar. Pandemi sürecini vatandaşlarımızın duyarlılığı ile hep birlikte atlatacağız. Bütün vatandaşlarımıza yeni yılda mutluluk, sağlık ve esenlik temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!