Bucak'ta fırın ve pastanelerde denetim

Güncelleme Tarihi:

Bucakta fırın ve pastanelerde denetim
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2020 10:17

Bucak'ta fırın ve pastanelerde denetim

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan fırın ve pastanelerde gramaj ve hijyen denetimi yaptı.

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede bulunan fırınlarda ekmek, poğaça, simit ve benzeri üretilen gıda maddeleri üzerinde gramaj kontrolü ve hijyen denetimi yaptı. Fırınlarda yapılan denetimler sonrası pastanelerde de hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, halkın sağlığının çok önemli olduğu belirterek, gıda ve gıda ürünlerinde üretim ve satış yapanların çok dikkatli olmaları gerektiğine işaret etti. Başkan Ünal, "Zaten dünya koronavirüs belası ile uğraşıyor, bir de buna ek olarak başka bir salgının ya da hastalığın, zehirlenmemenin olmaması için gerekli hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Belediyemiz bünyesindeki zabıta ekipleri periyodik olarak kontrollerini sürdürecek. Gıda ürünü üreten satan iş yerlerimiz, halkın sağlığıyla oynamaya kalkmaları halinde hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!