Bucak TSO'dan öğrencilere tablet

Güncelleme Tarihi:

Bucak TSOdan öğrencilere tablet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 16:50

Bucak TSO'dan öğrencilere tablet

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 55 klavyeli tablet İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'a teslim edildi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nda klavyeli tablet teslim törenine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Kaymakam vekili refiki Levent Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Coşkuner katıldı.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın ve iş insanlarının her zaman Bucak ve Bucak dışındaki faaliyetlere büyük katkı sağladığını belirterek, "Çocuklarımız eğitimlerini online sürdürdükleri için bilgisayar ve tabletlere ihtiyaç duydu. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere 55 tane tableti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti" dedi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve odamızın katkıları ile ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere 55 tane klavyeli tableti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!