Başkan Ünal, 15 ayı değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ünal, 15 ayı değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2020 15:04

Başkan Ünal, 15 ayı değerlendirdi

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediye Başkanı Emrullah Ünal, seçildiği günden bu yana 15 aylık sürecin değerlendirmesini yaptı.
Beraberinde belediye başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Oğuzhan Erdoğan ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Başkan Ünal, başlıklar şeklinde 15 ayın değerlendirmesini yaptı. Emrullah Ünal, şöyle dedi:
“31 Mart 2019 serçelerinde Bucak halkı bana beş yıllık yetki verdi. Belediyemizin 16 birim müdürlüğü ve 271 çalışanımız ile ilçemize hizmet veremeye çalışıyoruz. 14 ayda 6 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre içme suyu, 18 kilometre yağmur suyu drenaj çalışması, ana hatlar ile birlikte 66 kilometre doğalgaz hattı döşemesi, 16 bin 200 ton asfalt çalışması, asfalt yama ve iyileştirme çalışmaları, güvenlik sağlamak amacı ile 2 bin metre taş duvar istinat çalışması, 100 kilometre yeni yol açtık. Sağlıklı içme suyu için kikez ve tilki ini mevkiinde bulunan ana su depolarımızı yeniledik, yeni su sondajları açtık, açmaya da devam ederken ilçemizin içme suyu sıkıntısı yaşanmaması içen elimizden gelen tedbirleri alıyoruz. Terminal binamızı yeniledik, belediyemizi ilklerin belediyesi yapmaya çalıştık. Çevre haftasında geçen yıl Türkiye'de ilk sıfır atık festivalini gerçekleştirdik. Sıfır atık mobil uygulama saha bilgi yönetim projesi ile Türkiye'de ilk mobil uygulamayı kullanan belediye olduk."
Bucak Belediye Başkanı, 31 Mart seçimleri öncesi vermiş olduğu vaatlerden bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının yapım sürecinde olduğunu belirterek, vaatlerden fazlasını gerçekleştireceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!